Terapien

I terapien er der ansat en beskæftigelsesvejleder, og ikke sjældent er der en ekstra hjælper. Terapien har åbent alle hverdage fra kl. 9.30 til kl. 15.30.

Terapien tilbyder forskellige former for aktiviteter f. eks håndarbejde, kortspil, wii-spil, oplæsning, gymnastik og træning i motionscenter. Gåture i nærområdet eller køreture ud i det blå er også på programmet. I terapien lægger vi udover hyggen også vægt på at vedligeholde og optræne vores beboeres motoriske og kognitive færdigheder.

  • Formiddagskaffe kl. 10
  • Eftermiddagskaffe kl.14.15.

Vi afholder 4 faste arrangementer om måneden: Bankospil, gudstjeneste, ”syng sammen arrangement” samt en “fredagscafe”, hvor der spilles op til dans for dem, der har lyst til en svingom. Der udskænkes øl og sodavand i forbindelse med arrangementerne. Der er egenbetaling ved nogle af disse arrangementer.

Du kan få et overblik over arrangementerne på terapiens kalender, som hænger på alle etager i huset samt på den røde opslagstavle ved hovedindgangen. Du kan også se arrangementerne i kalenderen her på hjemmesiden

Bage